Aktualności
Firma Janas otrzymała certyfikat IBK – Przedsiębiorca Godny Zaufania. Spełniliśmy wszystkie warunki uczestnictwa w programie: wykazaliśmy się dużym zaufaniem klientów, nieposzlakowaną opinią, jak również ogromnymi kompetencjami i innowacyjnymi rozwiązaniami w swojej specjalizacji. Dziękujemy za to wyjątkowe wyróżnienie!
Radosnej Wielkanocy, przepełnionej uśmiechem, wiosenną energią i pozytywnym nastawieniem. Niech wielkanocny stół ugina się pod ciężarem smakowitych potraw, a obecność i uśmiech bliskich napełni radością i siłą do działania.
Niech magiczna moc Wigilijnego Wieczoru przyniesie spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie życzy Zarząd i Pracownicy firmy Janas
Szynka wieprzowa, niskowydajna. Nie zawiera fosforanów ani glutenu. Pięknie wybarwiona, lekko wilgotna na przekroju, a zarazem krucha dzięki starannemu procesowi wędzenia i parzenia. Dzięki wysokiej mięsności jest idealną wędliną na świąteczny stół. Polecamy ją wszystkim, którym zależy na jakości i szlachetności.
Mielonka tyrolska to doskonała w smaku, delikatna wędlina blokowa z mięsa wieprzowego, polecana wielbicielom tradycyjnych smaków. Duży baton o owalnym przekroju umożliwia wygodne krojenie. Podana na kanapce przywoła smaki letnich wypraw, urozmaici codzienne menu, ale też sprawdzi się w charakterze turystycznego prowiantu.
Podkowa drobiowa to najwyższej jakości mięso z fileta drobiowego, przyprawione, parzone, a następnie wędzone na złoty kolor. Charakteryzuje się naturalnie niską zawartością tłuszczu, a wysoką zawartością białka, wyjątkową kruchością i wysoką mięsnością. Ma delikatny smak, jest bardzo aromatyczna. Z pewnością znajdzie się w gronie przysmaków, po które chętnie będziemy sięgać każdego dnia, szczególnie lubiana przez dzieci i seniorów
Parówki śniadaniowe z cielęciną to produkt wyjątkowo delikatny i soczysty, o elastycznej konsystencji- zawiera 80% mięsa. Dodatek delikatnej cielęciny wysubtelnienia ich smak. Są lekko podwędzane, o charakterystycznym aromacie. Wszystko to sprawia, że parówki śniadaniowe z cielęciną stanowią gratkę dla smakoszy. Polecamy je dzieciom, studentom i osobom starszym. Najlepiej delektować się ich smakiem przy śniadaniowym stole, razem ze świeżym pieczywem.
Przedstawiamy naszą nowość i absolutny HIT! Stek wołowy z rostbefu o delikatnym, wspaniałym smaku, dojrzewający 21 dni to idealna propozycja na majówkę! Zachęcamy do spróbowania!
« poprzednia | 1 2 3 | następna » |