zamówienia
Zakłady Mięsne Janas
Góralka
Slajd 1 Slajd 2 Slajd 3

Informacje ogólne

     Produkcja jest priorytetową częścią naszej działalności. Przez lata stworzyliśmy wiele produktów firmowych firmowych o niepowtarzalnej recepturze, które z powodzeniem znalazły miejsce na stołach naszych klientów.


     Posiadamy własną linię rozbioru mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz jagnięcego. O jakość, oryginalność i smak naszych produktów dbamy od samego początku. Cały proces produkcji nadzoruje zespół wykwalifikowanych technologów, a próbki partii produkcyjnych nieustannie poddajemy testom. Dzięki temu możemy dać gwarancję, że wyroby marki JANAS są zdrowe, bezpieczne i najwyżej jakości. Cechuje je podhalański regionalizm i tradycyjne wytwarzanie.


     Nasze produkty mają charakter regionalny, wytwarzane są na podstawie tradycyjnych receptur, ze sprawdzonych i odpowiednio wyselekcjonowanych surowców. Do obróbki termicznej używamy wędzarni tradycyjnych opalanych drewnem. Przyprawy i dodatki do produkcji naszych wędlin dobieramy z niezwykłą precyzją. Posiadamy szeroką gamę produktów bez fosforanów. Produkcja odbywa z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Nasze produkty cechuje wysoka jakość w przystępnej cenie, co mogą poświadczyć zadowoleni klienci.