Mięsa białe

Niska zawartość tłuszczu, pełnowartościowe białko, witaminy, magnez, żelazo, fosfor, cynk, potas. Zalecają go lekarze i dietetycy. To właśnie cechy mięsa białego, w którego produkcji specjalizuje się firma JANAS.

Produkcja z drobiu to sztandarowa część działalności naszej firmy. Produkujemy drób tylko wysokiej jakości, przy zachowaniu najsurowszych wymagań systemu HACCP. Nasz zakład odpowiada wymogom Unii Europejskiej, oraz posiada nowoczesne urządzenia, gwarantujące higieniczne warunki wytwarzania i wysoką jakość produktów drobiowych. Do produkcji używamy tunelu mroźniczego chłodzonego powietrzem, dzięki czemu elementy z drobiu są technologicznie suche, a ubytki związane z oddawaniem wody są ograniczone do minimum.

Gwarancją dobrej jakości i świeżości naszych produktów jest  również szybka i sprawna dystrybucja. Wysoką pozycję na rynku zawdzięczamy opinii solidnego dostawcy produktów dobrej jakości. Prowadzimy dostawy 6 dni w tygodniu. Posiadamy stałych, zadowolonych z usług naszego zakładu odbiorców, do których należą właściciele sklepów mięsnych, restauracji, hoteli, oraz klienci indywidualni.

Kurczak
Filet z kurczaka
Ćwiartka z kurczaka
Noga z kurczaka
Udziec z nogi
Udziec z nogi z/s
Mięso z nogi
Mięso z nogi z/s
Podudzie z kurczaka
Skrzydełko z kurczaka
Porcja z kaczki ze skrzydłem
Noga z kaczki
Filet pojedynczy z kaczki z/s
« poprzednia 1 następna »