zamówienia
Zakłady Mięsne Janas
Góralka
Slajd 1 Slajd 2 Slajd 3

Najwyższa jakość

     Codziennie dbamy oto, by produkty firmy JANAS były synonimem jakości. Osiągamy ją dzięki wdrażaniu systemów bezpieczeństwa i higieny. Niczego nie pozostawiamy przypadkowi. Wszystkie fazy procesu produkcji naszych wyrobów- od przyjęcia surowca do dystrybucji wyrobu gotowego, organizujemy w sposób zgodny z polityką i zasadami HACCP.

Na jakość naszych produktów mają wpływ między innymi:

  • staranny dobór surowca, pochodzącego z najlepszych polskich hodowli;
  • nowoczesna i efektywna technologia produkcji. Infrastruktua produkcyjna i park maszynowy firmy JANAS są na bieżąco modernizowane, odpowiednie pakowanie w atmosferze ochronnej lub próżniowej wydłuża termin ważności produktów bez udziału środków konserwujących, a nieprzerwalny ciąg chłodniczy gwarantuje stałą temperaturę naszych wyrobów, od wyprodukowania aż do sprzedaży;
  • odpowiednio przeszkolony personel. Nasi pracownicy znają politykę i zasady HACCP, mają świadomość swojej odpowiedzialności za system oraz bezpieczeństwo zdrowotne wytwarzanej żywności, oraz biorą udział w regularnie prowadzonych szkoleniach branżowych.

 

     Bezpieczeństwo i najwyższą jakość wyrobów JANAS gwarantuje również stały nadzór Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, certyfikaty BRC Global Standard for Food Safety i IFS Food wydane przez włoską firmę certyfikującą CSI z Mediolanu, oraz regularne audyty.

 

ifs brc